Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Βεβήλωσαν το μνημείο της ΕΛΔΥΚ!

Έχουν συνηθίσει στις άνανδρες επιθέσεις οι πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ. Το 1974 βρέθηκαν μόνοι και προδομένοι από πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να αντιμετωπίσουν ένα πανίσχυρο εχθρό. Έναν εχθρό ο οποίος είδε μόνο τα στήθη τους και ποτέ την πλάτη τους. Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να τους επηρεάσει και η άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι «γνωστοί άγνωστοι του Περιστερίου» εν όψει της εκδηλώσεως της Κυριακής βεβήλωσαν το μνημείο των θυμάτων της ΕΛΔΥΚ το 1974 που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Πελασγίας στο Περιστέρι. «Έχουμε χορτάσει από εχθρούς και επιθέσεις, για να μας πτοήσει κάτι τέτοιο», δήλωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης συνεχίζοντα λέγοντας «ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί κανονικά το πρωί της Κυριακής». Η απάντηση μας σε αυτή την απαράδεκτη πράξη πρέπει να είναι η παρουσία μας στην εκδήλωση. Γιατί εμείς έχουμε μάθει να τιμούμε και όχι να προσβάλλουμε νεκρούς.

Οι "Οικολόγοι-Πράσινοι" με τον Τρεμόπουλο πρότειναν να δοθεί το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της Θεσσαλονίκης!http://www.thermopilai.org/blog/fee



Καλά οι "Οικολόγοι-Πράσινοι" που υποτίθεται ότι θα πάρουν το 3,5%, γνωρίζει ο κόσμος ότι ένα ηγετικό στέλεχος του κόμματος, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είχε προτείνει στο Δ.Σ της Θεσσαλονίκης να ονομαστεί ένας δρόμος σε ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ; Μπα, από που μας βγήκε αυτό; Κάτι από ΣΥΡΙΖΑ μας θυμίζει. Οι γενοκτονίες μπήκαν στο συρτάρι ή μήπως τον πέρασαν για ...Πεύκο τον Ατατούρκ και δεν θέλουν να τον...κάψουν; Οι Οικολόγοι μιλάνε για τον Ατατούρκ; Μήπως τα θύματα μιλάνε από μόνα τους; Τελικά τίποτα σε αυτό τον τόπο δεν θα μείνει για να ψηφίσουμε.Ο Κεμάλ Ατατούρκ διέπραξε δύο από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες του αιώνα. Των Αρμενίων και των Ποντίων. Δώστε του και ΠλατείαΠερισσότερα παρακάτω:
http://psthermopilai.blogspot.com/2008/07/blog-post_21.html