Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Οι τράπεζες άρχοντες του παιχνιδιού

Δεν είναι καινούρια θεωρία, το αντίθετο μάλιστα. Νέα επιστημονικά στοιχεία από το Ελβετικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στην Ζυρίχη εμπεριστατωμένα πλέον αποδεικνύουν μερικά από τα πιο ζοφερά σενάρια για το ποιος ελέγχει τη μοίρα του κόσμου. Από τους ελευθεροτέκτονες ως το C.F..R και την Μπιίλντεμπεργκ, η πεποίθηση πως μυστικές ομάδες ελέγχουν το οικονομικό και πολιτικό σύστημα του κόσμου είναι απολύτως πιθανή και παλιά όσο ο ίδιος ο ανθρώπινος πολιτισμός.

Spiegel: Στους «δέκα πιο επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς» ο Αλ. Τσίπρας

Κατάλογο με τους «δέκα πιο επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς» δημοσιεύει το γερμανικό Spiegel, περιλαμβάνοντας πρόσωπα που κατά την εκτίμησή του «προσπαθούν να αποκτήσουν πολιτικό πλεονέκτημα με φθηνό λαϊκισμό».

Το περιοδικό περιλαμβάνει στη λίστα τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αλλά και δύο Γερμανούς πολιτικούς που συντηρούν την εχθρική ρητορική απέναντι στην Ελλάδα ζητώντας την «παραδειγματική» αποπομπή της από το ευρώ.

Συριακή εισβολή στην … Ελλάδα: Ομάδες προσφύγων εξαπολύει στα σύνορα η ΜΙΤ

Συριακή “εισβολή” αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, καθώς τρεις ομάδες Σύρων προσφύγων, βασικά φανατικών ισλαμιστών, έχουν εντοπιστεί ως τώρα να κατευθύνονται προς τον Έβρο μέσω Τουρκίας, με τη βοήθεια των τουρκικών αρχών.