Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

«Απάτη» χαρακτηρίζουν το δημοψήφισμα οι Βρυξέλλες

Εξοργισμένοι είναι στην Κομισιόν μετά από τις δηλώσεις περί δημοψηφισμάτων – ακόμα και άνθρωποι που είναι κανονικά ήπιων τόνων, αφήνουν την αγανάκτησή τους να ξεχειλίσει. «Είναι μια ακόμη Ελληνική απάτη. Το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν θα πάρετε μερικά ακόμα μέτρα, ή θα τρέχετε με μια πέτρα στο χέρι για να βρείτε ρύζι για το παιδί σας από το σούπερ μάρκετ.

Το τέλος της Ευρώπης για την Ελλάδα




Με μια αψυχολόγητη κίνηση για πολλούς και καλά προετοιμασμένη για άλλους ο κ. Παπανδρέου πάγωσε χθες το απόγευμα την Ευρώπη… που βλέπει το «μαύρο» πρόβατο της να απομακρύνεται από το μαντρί… Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ισχύσει το δεύτερο μισό της γνωστής λαϊκής ρήσης…

Ο κόσμος περιμένει τον Αντώνη Σαμαρά

Όσα συνέβησαν αυτές τις ημέρες ένα μόνο πράγμα αποδεικνύουν, για όποιον έχει μάτια και βλέπει και αυτιά και ακούει. Ο κόσμος αηδίασε με το πολιτικό προσωπικό. Ένα πολιτικό προσωπικό που δεν διαθέτει πλέον ούτε τα στοιχειώδη ανακλαστικά της πολιτικής επιβίωσης.


Πως να εξηγήσουμε διαφορετικά όσα βγαίνουν και λένε σε κανάλια και εφημερίδες οι πρωταγωνιστικές φιγούρες της ελληνικής καταστροφής, λίγες μόνο ώρες ύστερα από όσα συνέβησαν σε όλη την Ελλάδα με αφορμή τις παρελάσεις για την εθνική επέτειο;

Η Πορτογαλία δικαιώνει τον Σαμαρά

Κοέλιο - Σαμαράς στην τελευταία συνεδρίαση του ΕΛΚΤροποποιήσεις στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας από την ΕΕ και το ΔΝΤ θα προτείνει η Λισσαβόνα προκειμένου να το προσαρμόσει στο νέο οικονομικό πλαίσιο, δήλωσε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Πέδρο Πάσος Κοέλιο σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα πορτογαλικών εφημερίδων.