Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μετατοπίστηκε ο άξονας της Γης.



Τον άξονα της Γης φαίνεται να μετατόπισε ο σεισμός των 8,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που ισοπέδωσε τη Χιλή, με αποτέλεσμα να ...



να μικρύνει η ημέρα, υποστηρίζει ο γεωφυσικός της ΝΑΣΑ, Ρίτσαρντ Γκρος.


«Η διάρκεια της ημέρας πρέπει να συρρικνώθηκε κατά 1,26 εκατομμυριοστά του δευτερόλεπτου», επισημαίνει ο Γκρος στο περιοδικό «Μπίζνεσγουικ»,


προσθέτοντας ότι ο άξονας γύρω από τον οποίο ισορροπεί η μάζα της Γης πρέπει να έχει μετακινηθεί κατά περίπου 8 εκατοστά.

Προχωρούν οι σχεδιασμοί της ΝΤ για ένα παγκόσμιο νόμισμα


Ολοταχώς προς ένα παγκόσμιο νέο νόμισμα –αν και θα πάρει χρόνο- φαίνεται πως προσανατολίζεται η παγκόσμια οικονομική ρυθμιστική αρχή του IMF «δια χειλέων» Dominique Strauss-Kahn επιβεβαιώνοντας πλήρως όσους μιλούν για τους σχεδιασμούς της περίφημης ΝΤ (νέας τάξης) που είχε εξαγγείλει το 1990 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ George H. W. Bush ο πρεσβύτερος.




Βουλγαρία: Ισορροπημενη και συνεχής ανάπτυξη

Μιας και αναλωθήκαμε λίγο με τις σατιρικές ιστορίες που δημοσίευσα, ας αλλάξουμε θέμα και ας δούμε αυτό που είχα γράψει πριν λίγο καιρό, ότι η Βουλγαρία θα είναι μιά αγνώριστη πραγματικά χώρα, μετά από μιά 5ετία. Ας δούμε μόνο τα νέα που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες:



Το Rockefeller Group, ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά σχήματα στον κόσμο, ανακοίνωσε την αγορά εμπορικού συγκροτήματος στην Φιλιππούπολη, έναντι €20 εκατ. Δεν είναι μεγάλη η συμφωνία, ωστόσο σηματοδοτεί τη δυναμική επιστροφή μεγάλων επενδυτικών ομίλων στην μετά την κρίση περίοδο στη Βουλγαρία.