Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Για «Κοινή γραμμή» Γερμανίας - Γαλλίας κάνει λόγω ο Σόιμπλε…. Δημοσιεύματα σε Reuters και Bloomberg για έτοιμο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε, μετά τη συνάντησή του με τον Νικολά Σαρκοζί και τον Γάλλο ΥΠΟΙΚ Φρανσουά Μπαρουέν, ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε υπάρχουν “Κοινές θέσεις” μεταξύ της γαλλικής και της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης στο ευρώ.

‘New York Times’: Αυξάνουν οι ανησυχίες για τον αυταρχισμό στη FYROM

Σε ένα εκτενές άρθρο της, η αμερικανική εφημερίδα ‘New York Times’, αναφέρεται στην ολοένα αυξανόμενη αυταρχικότητα του Σκοπιανού Καθεστώτος που καταπατεί τις προσωπικές ελευθερίες των πολιτών, προωθώντας μια εθνική συνείδηση που ξεπηδά από τις αρχαίες μακεδονικές ρίζες.

Μακεδόνων γραφή σε νόμισμα του Αφγανιστάν

Εθνικό χαρτονόμισμα του Αφγανιστάν όπου απεικονίζει στα δέξια ένα αρχαίο νόμισμα ( εποχής Μεγάλου Αλεξάνδρου και μετά ... ), όπου είναι γραμμένο Βοήθεια In Ελληνικά η. λέξης λέξη Β ΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ .



Είναι το πρώτο νόμισμα (κέρμα) που έφτασε στο Αφγανιστάν κι έτσι τιμητικά έγινε το σύμβολο της εθνικής τράπεζας του Αφγανιστάν.