Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο άνθρωπος του Ρόκφελερ πίσω από τη λύση για την Ελλάδα!

Ο άνθρωπος που έθεσαν, από κοινού, επικεφαλή οι μεγάλες διεθνείς τράπεζες στη Λατινική Αμερική, για να εξοφληθούν την δεκαετία του ΄80, ο Bill Rhodes (Ρόουντς) προωθούσε φανερά από την αρχή του Μαίου, το ίδιο σχέδιο για την Ελλάδα.
 Παράταση εξόφλησης με ομόλογα Brady.Ο Ρόουντς όλη του τη ζωή και σήμερα ακόμα, προεδρεύει σε ιδρύματα του Ροκφέλερ και υπήρξε πάντα ο έμπιστος του κροίσου και της οικογένειάς του, όπως γνωρίζουν καλώς στις ΗΠΑ. Ο «Κοπέρνικος» έγραψε πρώτος στην Ελλάδα από τις αρχές Μαίου, για τα ομόλογα Brady και για το ρόλο του Ρόουντς.



Economist: Είναι οι Έλληνες Σκανδιναβοί ή Βαλκάνιοι;

Βόλτα στην Αθήνα κάνει ο Economist και διαπιστώνει τις συνέπειες της κρίσης. Κλειστά μαγαζιά και γεμάτες με κόσμο πλατείες που καταγγέλλει τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης κι αισθάνεται οργή απέναντι στην ΕΕ και το ΔΝΤ, φανερώνουν πως η Ελλάδα βρίσκεται «στο χείλος του γκρεμού» σημειώνει.

Τα οφέλη των Αθηνών από τη νέα δομή διοίκησης του ΝΑΤΟ

Καταργείται το αεροπορικό στρατηγείο της Σμύρνης, μέσω του οποίου η Τουρκία προωθούσε διεκδικήσεις της για τον επιχειρησιακό έλεγχο


Τούρκικη σημαία στο Παλαμήδι μετά από 190 χρόνια ! ! !

Θα τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών του ’21, θα ραγίζουν οι πέτρες της πρώτης πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους, θα ζωντανέψουν στα μουσεία οι εικόνες της ιστορικής οικογένειας αγωνιστών του 1821, των Αναγνωσταραίων μετά την χθεσινοβραδυνή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου.

Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει τρεις φορές!

Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει τρεις φορές και τώρα είναι η τέταρτη. Το 1827, το 1843 και το 1893 επί Χαρίλαου Τρικούπη. Και τις τρεις προηγούμενες φορές οι ξένοι δανειστές εκμεταλλευόντουσαν την οικονομική μας ανάγκη και μας οδηγούσαν στη διακοπή πληρωμής των δανείων και στο μέτρο του Εσωτερικού Δανεισμού.

Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει…

Πρέπει να φύγει, είναι παράνομος. Επέβαλε το Μνημόνιο με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και τώρα πάει να κάνει το ίδιο με το «Μεσοπρόθεσμο».



Πρέπει να φύγει, είναι ψεύτης. Είπε ψέματα στον Ελληνικό Λαό, ότι «υπάρχουν τα λεφτά», για να υφαρπάξει την εξουσία.

Η Μέρκελ το παραδέχτηκε:"Σας βοηθάμε γιατί...μας συμφέρει".

Η Γερμανία δεν έχει άλλη επιλογή από το να βοηθήσει τις χώρες της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν κρίση στα δημοσιονομικά τους, γιατί διαφορετικά θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο η γερμανική οικονομική ανάκαμψη, προειδοποιεί σήμερα η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της.



Άνευ ετέρου” καθόρισαν άμεσα ΑΟΖ για τα πετρέλαια δυτικά και νότια

Με βάση την αρχή της «μέσης γραμμής/γραμμής ίσης αποστάσεως» μεταξύ όλων των εδαφών των εμπλεκομένων χωρών καθορίστηκαν τα όρια της θαλάσσιας περιοχής του Ιονίου Πελάγους και της Νότιας Κρήτης, στην οποία θα πραγματοποιηθούν σεισμικές έρευνες για εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου!