Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ




Τεράστιο κοίτασμα από υδρίτες βρίσκεται κρυμμένος στην υποθαλάσσια οροσειρά του Αναξίμανδρου

Ενας ενεργειακός θησαυρός, άγνωστος μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό, βρίσκεται «κρυμμένος» στην υποθαλάσσια οροσειρά του Αναξίμανδρου νότια του Καστελόριζου.



Πρόκειται για τους υδρίτες, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν σημαντική πηγή ενέργειας στο μέλλον του πλανήτη. Το μεγαλύτερο κοίτασμα της Μεσογείου βρίσκεται στο σημείο αυτό, προκαλώντας όπως είναι φυσικό- το παγκόσμιο ενδιαφέρον των ειδικών επιστημόνων.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ


Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε πως τα γεγονότα που έγιναν στην Κατεχόμενη Κύπρο και περιλάμβαναν προσβολές απέναντι στην Τουρκία, έγιναν από μια ομάδα συνδεδεμένη με τον νότο. Ο Ερντογάν είπε ότι ερεύνησε τις εικόνες λέγοντας “εξέτασα όλες τις φωτογραφίες από εκεί. Δεν μπόρεσα να δω τουρκική σημαία. Δεν θα εκπλαγώ αν από τώρα και μετά φέρουν και τουρκικές σημαίες.


ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ" !!


Εκδήλωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα, για τις δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν για το πρόσφατο συλλαλητήριο των Τουρκοκυπρίων κατά της οικονομικής πολιτικής της ηγεσίας τους και της Άγκυρας, ανακοίνωσε η τουρκοκυπριακή συνδικαλιστική πλατφόρμα.