Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η 3η ΜΟΝΑΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.


Μια βρόμικη πρακτική του τουρκικού στρατού στο Διαδίκτυο. Στην έρευνα για την Εργκενεκόν, αποκαλύφθηκε ότι ο τουρκικός στρατός διαχειριζόταν 42 ιστότοπους εναντίον της Ελλάδας και άλλων «εχθρών».



ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ - Για «εγκλήματα Ελλήνων» και «Τσάμηδες». Αναπάντητη μένει ένα μήνα σχεδόν μετά την αποκάλυψή της η προσπάθεια του τουρκικού στρατού και των παρακλαδιών της οργάνωσης Εργκενεκόν, να οργανώσουν και να διατηρούν τα τελευταία χρόνια σε λειτουργία μηχανισμούς συκοφάντησης και υπονόμευσης της Ελλάδας.

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ




Ευνόητο είναι το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με τα δεινά που επιφέρει στο λαό μας η οικονομική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου κατ’ εντολήν της ΕΕ και του ΔΝΤ, καθώς μάλιστα αυτή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στην χρεοκοπία μέσω των απαιτήσεων του διαβόητου πλέον Μνημονίου.

Η ΔΥΣΗ ΤΟ ΄ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ΄ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

Ενώ η κυβέρνηση ακολουθεί τακτική στρουθοκαμήλου και αποφεύγει να ορίσει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), το πιθανότερο για να μην “δυσαρεστήσει” την Τουρκία, η κινητικότητα στη Δύση για το θέμα των κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ιδιαίτερα μεγάλη.


Ήδη μέσα στο Φεβρουάριο θα πράγματοποιηθεί διεθνής διάσκεψη στο Λονδίνο με τη συμμετοχή ειδικών και επιστημόνων σε ενεργειακά θέματα, καθώς και “ανθρώπων” πετρελαϊκών εταιρειών.