Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ.....ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ


– Γιατί έρχεται… όλο το λόμπι, μαζί και η Χίλαρι;



Η μεταστάθμευση ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών και πλοίων σε ισραηλινές βάσεις και λιμάνια είναι, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, μία μόνο α­πό πληθώρα «δελεαστικών» (ή σχεδιασμένων να φανούν) προτάσεων/ιδεών που έριξαν στο τραπέζι των συζητήσεων με τους επισήμους Ελλάδας και Κύπρου οι Ισραηλινοί ιθύνοντες.

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΦΟΔΡΗ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...


Το «defence-point.gr» δεν έχει διστάσει να γράψει καλά λόγια για τον διεθνούς αναγνώρισης Τούρκο δημοσιογράφο, Μπουράκ Μπεγκντίλ. Με το άρθρο του που αναδημοσιεύουμε νομίζουμε ότι μας δικαιώνει.



Πρόκειται για ανάλυσή του η οποία δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου στην αγγλόφωνη ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας «Hurriyet».


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ "ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ;


Προβοκάτσια από το τουρκικό στρατιωτικό παρακράτος (παραφυάδες του σχεδίου «Βαριοπούλα») φοβούνται στο ΓΕΕΘΑ, όσο πλησιάζουμε προς τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Ιιουνίου – που θα δώσουν νέα ώθηση στον Ταγίπ Ερντογάν.



Οι πασάδες της ‘Αγκυρας (Τούρκοι στρατηγοί) θέλοντας να αποτρέψουν μία νέα νίκη του Ερντογάν στις εκλογές, δεν αποκλείεται καθόλου να σχεδιάζουν μία τεχνητή ένταση στον Έβρο- μέχρι τα όρια τοπικού θερμού επεισοδίου.