Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Mπορεί η Ελλάδα να μην αναγνωρίζει την ΑΟΖ της, αλλά πρόλαβε και την αναγνώρισε το Ισραήλ! Στους χάρτες που έδωσε στην δημοσιότητα το Τελ Αβίβ αναγνωρίζεται 100% η ελληνική ΑΟΖ, η οποία συνεχίζεται με την ΑΟΖ της Κύπρου! Δηλαδή, αναγνωρίζεται (το έτσι ή αλλιώς γεγονός) ότι το Καστελόριζο επεπτείνει την ελληνική ΑΟΖ μέχρι το όριο της ΑΟΖ της Κύπρου.

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ!

Το καλοκαίρι του 323 π.Χ. μια ολόχρυση άμαξα, που την έσερναν 100 άλογα, ορίσθηκε να μεταφέρει τη σορό του μεγάλου στρατηλάτη από την Βαβυλώνα.
 Το ταριχευμένο σώμα του Αλέξανδρου τοποθετήθηκε μέσα σε χρυσή λάρνακα η οποία αντικαταστάθηκε από μια γυάλινη αργότερα.
 Πού βρίσκεται όμως το σώμα τού μεγάλου Μακεδόνα βασιλιά; Ένα από τα μεγαλύτερα και άλυτα προβλήματα της αρχαιολογίας ψάχνει να βρει μέχρι σήμερα τη λύση του.





ΕΞΟΔΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ!!

Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχει λάβει η Ευρώπη τις μεγάλες αποφάσεις που θα οδηγήσουν την ευρωζώνη στην έξοδο από την κρίση χρέους! Με αυτή την προφητεία θριάμβου, αλλά χωρίς περισσότερες εξηγήσεις, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έδειξε να γνωρίζει πολύ περισσότερα από τις αγορές και την κοινή γνώμη για τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στα κέντρα αποφάσεων της Ευρώπης.