Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Φούσκωσαν» τα ελλείμματα πριν μας βάλουν στο Μνημόνιο

Μία ακόμη αποκάλυψη-βόμβα για τις εγκληματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που προκάλεσαν την τεχνητή διόγκωση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων των ετών 2008 και 2009 με συνέπεια η χώρα μας να υποδουλωθεί μόνιμα στους δανειστές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της ευρωζώνης και εκατομμύρια Έλληνες πολίτες να οδηγούνται πλέον σε πλήρη εξαθλίωση αποτελεί η απάντηση Ευρωπαίου επιτρόπου σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Χουντή για τον τρόπο με τον οποίο καταγράφηκαν τα χρέη των νοσοκομείων τον Οκτώβριο του 2009.

Τα ευρωομόλογα θα οδηγούσαν τη Γερμανία σε χρεοκοπία;



Τα σενάρια περί ‘ελίτ-ευρωομολόγων’, αν και διαψεύστηκαν, προκαλούν τα σχόλια των εφημερίδων. Κυρίαρχο θέμα παραμένει όμως το δημοψήφισμα για το έργο ριζικής ανάπλασης του σταθμού της Στουτγάρδης «Στουτγάρδη 21». Παρά τις διαψεύσεις τα περί έκδοσης ‘ελίτ-ευρωομολόγων’ που δημοσίευσε χθες η Die Welt αναζωπυρώθηκαν και πάλι σενάρια και αναλύσεις.



Ρωσία: Ενεργοποίηση συστήματος αντιπυραυλικού συναγερμού στο Καλίνινγκραντ

Η Ρωσία ενεργοποίησε το σύστημα αντιπυραυλικού συναγερμού της στο Καλίνινγκραντ, ρωσικό θύλακο στις πύλες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να απαντήσει στις "απειλές" που αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ.


Ο πρώτος του ΔΝΤ: Στον εισαγγελέα για το πλαστό έλλειμμα ο Α.Γεωργίου!

Το πρώην (;) στέλεχος του ΔΝΤ, ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες των πρώην υφισταμένων του διόγκωσε επίτηδες του έλλειμμα του δημοσίου με αποτέλεσμα να επιβληθούν τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης, απολογείται στις 12 Δεκεμβρίου με την κατηγορία της παραποίησης στοιχείων!