Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

"Κλείδωσε": Ελεγχόμενη πτώχευση μέχρι 17/10 - Και μετά, τι;

Το έκτακτο Eurogroup της 13ης Οκτωβρίου θα είναι αυτό που θα αποφασίσει, σε μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 17/10, την αναθεώρηση της απόφασης της 21ης Ιουλίου, με το "κούρεμα" στο ελληνικό χρέος κατά 50-60% και με την Γαλλία να εξακολουθεί να διαφωνεί, όπως και η ΕΚΤ.


Δεκάδες τουρκικά και ισραηλινά μαχητικά την νύχτα στην Α.Μεσόγειο

Από χθες το βράδυ στις 22.00 η ώρα, στην ανατολική Μεσόγειο παρατηρείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση αεροπορικών δυνάμεων που έχει συμβεί ποτέ εν καιρώ ειρήνης, καθώς δεκάδες τουρκικά μαχητικά ξεκίνησαν σε παράνομες δεσμευμένες περιοχές εντός του FIR της Κϋπρου νυχτερινές αεροπορικές ασκήσεις CAP και CAS.

Μυστικός άξονας ΗΠΑ-Κίνας για βοήθεια 200 δισ. στην ΕυρώπηΣχέδιο ενίσχυσης του EFSF και του ευρώ από τις δύο υπερδυνάμεις για να αποτραπεί ντόμινο.

Απολογισμός ΠΑΣΟΚ 2009-2011

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης στις 4 Οκτωβρίου δύο ετών απο την ανάληψη της εξουσίας απο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επιχειρούμε να...κάνουμε τον απολογισμό της περιόδου αυτής με αριθμούς. Τα στοιχεία προέρχονται απο την ΕΛΣΤΑΤ που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως δηλώθηκε πρόσφατα απο στελέχη της κυβέρνησης: