Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Διόρισαν 150 άτομα σε υπό κατάργηση οργανισμό!

Τι και αν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος δημοσιοποίησε στις αρχές Ιουνίου μια λίστα με 135 οργανισμούς που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευθούν; Όπως αποκαλύπτει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ακριβώς ένα μήνα μετά ένας από αυτούς τους οργανισμούς, το «Ινστιτούτο Νεολαίας» που υπάγεται στο υπουργείο Παιδείας, προκήρυξε 150 νέες προσλήψεις για «τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας» ζητώντας να καταθέσουν τα χαρτιά τους ενδιαφερόμενοι έως 45 ετών που είτε ετύγχαναν απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ είτε είχαν μόνο απολυτήριο λυκείου.

Χάρτης-σοκ των Τούρκων!"Σβήνουν" Δωδεκάνησα,φθάνουν Κρήτη!

Ο χάρτης που δημοσιεύεται σε τουρκικά ΜΜΕ είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και τις επιδιώξεις της Άγκυρας!

Με σχέδιο 2 τρισ. ευρώ, 3 σημείων οι Ευρωπαίοι δίνουν οριστική λύση στην κρίση χρέους στις 4 Νοεμβρίου

Με «πυρομαχικά» 2 τρισ. ευρώ και έξι εβδομάδες διορία, έως τις 4 Νοεμβρίου, επιχειρούν Γάλλοι και Γερμανοί να δώσουν ένα οριστικό τέλος στην ελληνική κρίση και στη μετάδοσή της στην υπόλοιπη Ευρώπη.


Η Γερμανία ξανασκέφτεται την αμερικανική πρόταση

Η αύξηση της δανειοδοτικής ισχύος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού με σκοπό τη στήριξη των ευρωπαϊκών τραπεζών βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών ανώτατων πολιτικών και οικονομικών αξιωματούχων από όλο τον κόσμο που συναντήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Ουάσιγκτον. Τα αποτελέσματα της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εξαμηνιαίας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ίσως και να είναι ενθαρρυντικά.