Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ζήτησαν άδεια έρευνας πετρελαίου με 250 δισ...

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με...την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.


Οι 15 προϋποθέσεις για να εξασφαλίσει η Ελλάδα τη δόση

Με τη χώρα να περνά τις κρισιμότερες στιγμές της ιστορίας της και την κυβέρνηση να πρέπει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πάρει μια σειρά από μέτρα, όλα δείχνουν να κρέμονται από μία κλωστή. Η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου πρέπει να βρει τη φόρμουλα για τη μείωση των επικουρικών συντάξεων και να ψηφίσει το συμπληρωματικό προϋπολογισμό, με περικοπές 3 δισ. ευρώ, προκειμένου να δικαιούται να εισπράξει την πρώτη δόση, εφόσον το νέο δάνειο εγκριθεί. Δημοσίευμα των Νέων αναφέρει πως θα πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να γίνουν δεκαπέντε κινήσεις για να πάρει η Ελλάδα η τη δόση.


12 φορές παρέτειναν το φαγοπότι στον Προαστιακό

Διέλυσαν τη σύμβαση του προαστιακού με την εργοληπτική τρόικα των Siemens AG-ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ από την περασμένη Δευτέρα και το κρύβουν!