Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Την ισχυρότερη αρματική δύναμη στην Ευρώπη μετά τη Ρωσία θα παρατάσσει το 2012 ο Ελληνικός Στρατός

Φαίνεται πως οι ΗΠΑ αρχίζουν να αντιμετωπίζουν με όλο και μεγαλύτερη καχυποψία το μέλλον των σχέσεών τους με την Τουρκία. Μάλλον συνιστά λοιπόν ειλλημμένη απόφασή τους να βελτιώσουν το ισοζύγιο στρατιωτικής ισχύος στις χερσαίες δυνάμεις υπέρ της Ελλάδος και σε βάρος της Τουρκίας.

«Διαμάχη τώρα Σόφιας και Αθήνας για το όνομα»

Ενώ η Ελλάδα επιμένει, επίσημα, σε ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και για συνολική χρήση, μια θέση που θεωρείται απαράδεκτη από τα Σκόπια, επεμβαίνει τώρα και η Βουλγαρία στη διένεξη αυτή, γράφει η εφημερίδα «Νόβα Μακεντόνια».

Οι Τούρκοι… χτύπησαν τελικά στον Έβρο!

Κι ενώ τα πάντα στην άσκηση «ΙΩΝΑΣ 2011» πήγαν κατ’ ευχήν χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό «παρατράγουδο», οι φίλοι μας οι Τούρκοι φρόντισαν να επιχειρήσουν να «αιφνιδιάσουν» την ελληνική πλευρά, στέλνοντας αεροσκάφος… στον Έβρο!



Το διπλό σοκ του Μνημονίου Νο2


Όσοι κυβερνητικοί και τραπεζικοί παράγοντες πανηγύρισαν πρόωρα για τα 100 δισ. ευρώ και την αποφυγή χρεοκοπίας με αντάλλαγμα το Μνημόνιο Νο2 μπαίνουν από χθες το βράδυ σε δεύτερες σκέψεις, καθώς διαπιστώνουν ότι το διπλό σοκ από τη νέα συμφωνία διάσωσης θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπερασθεί.