Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Να πως κάνει ακόμα προσλήψεις το ΠΑΣΟΚ

Που πήγαν τα λεφτά και οι θυσίες του ελληνικού λαού τόσο καιρό; Που χάνονται τόσα δισ. από αιματηρές περικοπές και γιατί ενώ μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις και απολύεται τόσος κόσμος, οι δημόσιες δαπάνες αυξήθηκαν 8%;


Όταν κατηγορούμε την κυβέρνηση ότι διορίζει κόσμο, συστήνει επιτροπές και παραεπιτροπές με έμμισθους υπαλλήλους, αυτή απαντά ότι δεν είναι αλήθεια κι ότι κάνει εξοικονόμηση από το κράτος.

Ο λεγόμενος «ΥΠΕΞ» αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία

Αυτούσιο το έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο καταδεικνύει ότι και ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν είναι κάτοχος διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Γενί Ντουζέν.




.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί φταίχτες της κρίσης της ευρωζώνης;

Την ώρα που εξαπλώνονται η κρίση και η απελπισία στην ευρωζώνη, έγινε μόδα η εκτόξευση κατηγοριών για το ποιος φταίει.



Από τα πολιτικά σχόλια και τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, προκύπτει πως ο πιο εύκολος στόχος είναι οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί.




FTDeutschand: Οι δανειστές δεν αφήνουν την Ελλάδα να πτωχεύσει

Οι δανειστές δεν αφήνουν την Ελλάδα να πέσει» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος των γερμανικών Financial Times, που διαπιστώνουν ότι η λύση καθυστερεί, μεταξύ άλλων και λόγω των αντικρουόμενων συμφερόντων στο εσωτερικό της ευρωζώνης, ιδιαίτερα μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας.



Η Γαλλία στέλνει πολεμικά σκάφη απέναντι από τον τουρκικό Στόλο

Μετά την κόντρα Νικολα Σαρκοζι και Ερντογάν με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για την αρμενική γενοκτονία, η Γαλλία στέλνει στην περιοχή της γεώτρησης του οικοπέδου 12 μία κορβέτα F792 Premier-Maître L'Her κλάσης D'Estienne d'Orves η όποια κομίζει μήνυμα προς την Άγκυρα ότι δεν θα επιτρέπουν από το Παρίσι ενέργειες από την πλευρά της Άγκυρας που ξεφεύγουν της διεθνούς νομιμότητας.