Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Πως "έδιωξαν" 64 δισ. ευρώ από την χώρα για να την "αιχμαλωτίσουν"

H οικονομία είναι πάνω απ'όλα κλίμα και όταν το κλίμα καταστρέφεται από μία κυβέρνηση που μιλά συνέχεια για "Τιτανικούς" και πτωχεύσεις και διαρρέονται συνέχεια πληροφορίες περί "επικείμενης πτώχευσης" για να μας βάλουν στο Μνημόνιο, το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται οικονομικά γεγονότα που οι πραγματικές συνθύκες δεν δικαιολογούν.



Αισιοδοξία Παπαδήμου – Νταλάρα για το PSI


Αισιοδοξία για ολοκλήρωση των διαδικασιών του PSI, κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, με τον επικεφαλής του IIF, Τσάρλς Νταλάρα.

Το PSI+, η ξαφνική “τρεμούλα” των ξένων για την Ελλάδα και η ΕΚΤ…..

Όλο και πιο κρίσιμες γίνονται οι επόμενες ημέρες ειδικά μετά τη χθεσινή πολύ πλούσια σε ειδησεογραφία ημέρα, κυρίως αναφορικά με το καυτό ζήτημα της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό κούρεμα, όπου ξαφνικά υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες. Βέβαια θα λέγαμε ότι αυτές είναι κυρίως αποτέλεσμα του «πολέμου» της τελευταίας στιγμής μεταξύ των δύο πλευρών στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης. Επίσης, πολύ πλούσια ειδησεογραφία υπάρχει αναφορικά και με την ελληνική οικονομία συνολικά (σχετικά με το νέο πακέτο στήριξης και όχι μόνο).