Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ; Πρόεδρος του …παρακράτους ο Αχμέτ Χατζηοσμά

Και ο Τσετίν Μάντατζη α΄αντιπρόεδρος αλλά και ο Καδή Ισμέτ β΄αντιπρόεδρος Ομόφωνα ανέλαβε την προεδρεία της άτυπης Συμβουλευτικής Επιτροπής της μειονότητας Δεν υπάρχει ηθικό ασυμβίβαστο για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης και Ξάνθης που σήκωσαν μπαϊράκι;



Πως και γιατί μπήκαμε στο ΔΝΤ

Το πρόβλημα για το διεθνές κεφάλαιο ήτανε ότι κινδύνευε να χάσει τα λεφτά του επειδή η Ελλάδα δεν θα μπορούσε μέσα στο 2010 να πληρώσει τις τρέχουσες δόσεις των δανείων της. Τα ελληνικά ομόλογα θα μετατρέπονταν σε κουρελόχαρτα στα χέρια τους.

Κάτι έπρεπε να κάνουν για να μη χάσουν τα λεφτά τους και να σώσουν δήθεν την Ελλάδα!

Ελληνική Μπανανία: Τα χρέη του Λαμπράκη στις πλάτες των πολιτων!!!

Ψηφίστηκε τελικά στη Βουλή η διάταξη που προβλέπει την αποπληρωμή δανείου του Μεγάρου Μουσικής από το ελληνικό κράτος.








ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Ενώ ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς ανακοίνωνε ότι συντόμως θα γίνει νέος γύρος συνομιλιών για το θέμα της ονομασίας της FΥRΟΜ, στη γειτονική μας χώρα τα πάντα φαίνονται περιπεπλεγμένα και ταραγμένα. Το κράτος των Σκοπίων έχει καταφέρει να έχει τεταμένες σχέσεις με όλες τις... χώρες της περιοχής, ενώ οι εσωτερικές συγκρούσεις εγκυμονούν (απρόβλεπτους κινδύνους, θυμίζω ότι έχει ανακοινωθεί για τον Απρίλιο απογραφή πληθυσμού, η οποία κινδυνεύει να αναβληθεί λόγω εκλογών.





Ονειρεύονται «Βαλκανική Ένωση»

Σχέδια για ενοποίηση των… Βαλκανίων εξυφαίνονται τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα.



Κατά την βρετανική εφημερίδα «Sun», το σχέδιο περιλαμβάνει ενοποίηση Κροατίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Μαυροβουνίου, ΠΓΔΜ, Κοσσυφοπεδίου, Αλβανίας και πως η ιδέα προήλθε από την Ουάσιγκτον και εγκρίθηκε από την ΕΕ.


Σύμφωνα με τους εμπνευστές του σχεδίου αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλισθεί η σταθερότητα στα Βαλκάνια, καθώς η οικονομική κρίση και τα επιμέρους προβλήματα εμποδίζουν προς το παρόν την περαιτέρω διεύρυνση της ΕΕ.