Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ''ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ''

Αφού οι Τούρκοι κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα τερατούργημα που το αναφέρουν ως ιστορία του τουρκικού έθνους και το διδάσκονται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσής τους, ότι δηλαδή η λεγόμενη ιστορία τους είναι αποτέλεσμα πρόσμιξης του μογγολικού πολιτισμού απ' όπου προέρχονται και των αρχαίων πολιτισμών της Μικράς Ασίας.



Τώρα άρχισαν να επιβουλεύονται και τα χριστιανικά μας μνημεία που βρίσκονται στα κατεχόμενα εδάφη μας. Και μάλιστα το πιο σημαντικό για τους Έλληνες Χριστιανούς, το μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

Όταν γράψαμε το «Η «Νέα Γιάλτα» και ο δρόμος προς το ΔΝΤ» λίγοι μας πίστεψαν. Όπως και τότε που επιμέναμε ότι ο ρόλος του Γιώργου είναι να εκμεταλλευτεί (ουν) την κρίση για να περάσει(ουν) όλα εκείνα που είπε κάποτε μόνα σαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας θεωρούσαμε.



Μας θεωρούσαν επίσης υπερβολικούς όταν γράφαμε: Είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ θέλουν να αξιοποιήσουν προς όφελος τους την αδυναμία της Ε.Ε.Το ΔΝΤ παραδοσιακά και ανεξαρτήτως του ποιος προεδρεύει ελέγχεται από τις ΗΠΑ.Έτσι ο έλεγχος της Ελλάδας από το ΔΝΤ ουσιαστικά ακυρώνει στην πράξη την Ε.Ε. Καταργεί κάθε έννοια κοινοτικής αλληλεγγύης. Δεν υπάρχει πια Ευρωζώνη.Ανοίγει η «Κερκόπορτα».Αποδεχόμενοι το ΔΝΤ για την Ελλάδα, οι Ευρωπαίοι πριόνισαν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται. Η Ελλάδα αποτελεί πλέον τον «Δούρειο Ίππο».