Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

"ΝΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ " ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!

Τη μεταφορά της Κωνσταντινούπολης φαίνεται ότι έχουν στα σκαριά οι γείτονες μας! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Habertürk ήδη υπάρχει έτοιμη μελέτη από το πανεπιστήμιο του Michigan



που προβλέπει τη μεταφορά όλου του κέντρου της Πόλης στο Βορρά στις ακτές της Μαύρης θάλασσας. Το σχέδιο έχει την ονομασία «Νέα Κωνσταντινούπολη».

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ "ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ..." ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων :



Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, δέκα ελληνικά αλιευτικά, υπό τη συνοδεία δύο ταχύπλοων σκαφών της Ελληνικής Ακτοφυλακής, παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα της Τουρκίας στην περιοχή των βραχονησίδων Kardak μεταξύ 6:45 και 17:30.


Το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών για τις παραβιάσεις.


Άκουσον-άκουσον 10 ΕΛΛΗΝΙΚΆ αλιευτικά λέει, παραβίασαν τα χωρικά ύδατα της Τουρκίας...

ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΦΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ;

Την ώρα που η κυβέρνηση δια του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα διαψεύδει τη διάχυτη εντύπωση, ότι Αθήνα και Άγκυρα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγμάτευσης για συνεκμετάλλευση του πετρελαίου του Αιγαίου, προκαλεί πολλά ερωτηματικά η προσπάθεια του αρμόδιου υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να υποβαθμίσει τις προσδοκίες για τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, αλλά και οι απελπιστικά βραδείς ρυθμοί προόδου στην κατεύθυνση της παραχώρησης αδειών για πετρελαϊκές έρευνες.