Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Το Wikipedia αλλάζει την καταγωγή των κατοίκων του Περιστερίου!Ο Τσίπρας τα κατάφερε τελικά! Χωρίς τσίπα η σημερινή κυβέρνηση...

Μία βόλτα στο Wikipedia και στον χάρτη που διατίθεται (και που βρίσκεται εδώ) μπορεί να σας δώσει τις πληροφορίες της εικόνας που ακολουθεί. Δεν είναι ντροπή, αλλά αίσχος, το οποίο φρόντισαν επιμελώς να "χτίσουν" οι νεοταξίτες που τρέχουν για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών.
Από τούδε και στο εξής, οι κάτοικοι του Περιστερίου ΔΕΝ είναι Έλληνες, σύμφωνα πάντα με το Wikipedia, αλλά Ασύριοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί και Τούρκοι, οι οποίοι μετοίκησαν στην περιοχή πριν από 30 χρόνια!!!
Στην υγεία μας... από εδώ και στο εξής θα αρχίσουμε να αλλάζουμε και καταγωγή, χάριν του πολυπολιτισμού!!! Έρχονται εδώ οι λαθρομετανάστες, για να μας δώσουν την δική του καταγωγή, τα ήθη και τα έθιμα, την ιστορία, αλλά και τελικά, την δική τους ταυτότητα!!!
Στην επόμενη κίνηση, αναμένω τους κατοίκους του Χαϊδαρίου, να αποκαλούνται "Γεωργιανοί"!!!
Τα σχόλια για το κατάντημα και τον γενικότερο ευτελισμό μας ως έθνος, τα αφήνω σε εσάς, επειδή μπορείτε να περιγράψετε καλύτερα από εμένα το "χάλι" που ζούμε...