Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Σε εκλογικό συναγερμό η Ν.Δ

Και η ΝΔ μιλά για «σχέδιο απόδρασης» της κυβέρνησης Παπανδρέου και πλέον ετοιμάζεται για εκλογές.



Επί της ουσίας της «πρότασης Βενιζέλου» οι επιτελείς της ΝΔ είναι κάθετοι.«Έχουμε πει ότι δεν συναινούμε στο λάθος και το εννοούμε. Να πάμε σε εκλογές αν η κυβέρνηση ομολογεί δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των αποφάσεων».

Με διάγγελμα (την Κυριακή;) ο Παπανδρέου ανακοινώνει εκλογές

Ως πιθανή μέρα προκήρυξης των εκλογών θεωρείται η ερχόμενη Κυριακή

Στην Αμερική αγοράζουν…. ελληνικά !




Ο Ελληνισμός της Αμερικής δηλώνει «παρών» στις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελληνική οικονομία: Το «Estiator», το μοναδικό κλαδικό περιοδικό της ομογένειας των ΗΠΑ, ξεκίνησε μια δυναμική καμπάνια υποστήριξης των ελληνικών προϊόντων σαν τον πιο απλό, πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο βοήθειας προς την Ελλάδα.

 

Ο Ομπάμα απειλεί την Μέρκελ αν δεν δώσει λύση στην Ελλάδα

«Δεν θα φύγετε αν δεν συμφωνήσετε» λένε οι Αμερικάνοι



Ευθεία η παρέμβαση των Αμερικάνων στις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ενόψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής. Είναι βέβαιο ότι αν αύριο δεν υπάρξει συμφωνία, οι εργασίες της Συνόδου θα επεκταθούν και την Πέμπτη, ή μέχρι να βρεθεί λύση, καθώς επίκειται η Σύνοδος του G20.

Kαιγόταν η Αθήνα και ο Παπανδρέου γλεντούσε!



Μπορεί το κέντρο της πόλης να είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, ένας άνθρωπος να είχε χάσει τη ζωή του και τα επεισόδια να είχαν γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου, αλλά όπως φαίνεται αυτά δεν ήταν αρκετά για να κόψουν την όρεξη του κ. Γιώργου Παπανδρέου.


Ακόμα γελάνε στο Λονδίνο

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητα παραδεκτό από όλους (εντός και εκτός Ελλάδας) αυτό που υποστήριζε εξ αρχής ο Αντώνης Σαμαράς.



Ότι δηλαδή το πρωταρχικό στοιχείο που χρειάζεται η χώρα μας προκειμένου να ξεφύγει από την λαιμητόμο της κρίσης, ακούει στη μαγική λέξη«ανάπτυξη».