Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ!!!


ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ =Πρόσωπο που αγαπά την πατρίδα του και αγωνίζεται γι αυτήν (φιλόπατρις).


Στις ευρωεκλογές τα λεγόμενα πατριωτικά κόμματα μετείχαν διασπασμένα με αποτέλεσμα μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ του Γιώργου Καρατζαφέρη να συγκεντρώσει ποσοστό 7.15 %(36615 ψήφοι) και να εκλέξει 2 ευρωβουλευτές.

Τα άλλα δύο κόμματα το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο του Στέλιου Παπαθεμελή με δεύτερο στην λίστα τον Κώστα Ζουράρι να συγκεντρώνει ποσοστό 1.27% (65177 ψήφοι) .αν προσθέσουμε και τα άλλα δύο κόμματα Χρυσή Αυγή και Ελληνική Ενότητα ΕΛ.ΕΝ το ποσοστό τους δεν ξεπέρασε το 0.52% (26671ψήφοι).

Τι σημαίνει αυτό; ότι η φιλοδοξία καθενός απομάκρυνε τον κύριο στόχο την πατρίδα.

Που είναι οι πατριώτες που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα;

Που είναι αυτοί που φωνάζουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και αφήνουν το αεροσκάφος των Σκοπίων να κατέβει στην Κέρκυρα στην συνδιάσκεψη του ΟΑΣΕ;

Που είναι αυτοί να διαμαρτυρηθούν στην πίστα του αεροδρομίου εμποδίζοντας την κάθοδο του;

Που είναι αυτοί που δεν διαμαρτυρήθηκαν αλλά, συμφώνησαν με την σιωπή τους;

Ποιοι πατριώτες είναι αυτοί που αρπάζουν την ψήφο του Έλληνα για ίδιον όφελος;

Αντί να κάτσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι καιν αφήσουν στην άκρη τις όποιες ηγετικές φιλοδοξίες του και τα αρχηγιλίκια και να ενωθούν σε ένα πατριωτικό κάλεσμα με άλλους πατριώτες όπως ο Νειοκλής Σαρρής και άλλοι, έγιναν αρχηγίσκοι με ποσοστά ενίοτε γραφικά.

Σήμερα το μεγάλο πατριωτικό κόμμα είναι ο ΛΑ.Ο.Σ που αγωνίζεται και φωνάζει για τα εθνικά θέματα αποτελεί τον πόλο ένωσης των πατριωτών ,με κοινό στόχο τον αγώνα, την φωνή, την δράση, την αντίσταση σε κάθε τι νέο ανθελληνικό, σε κάθε πρόκληση της παγκοσμιοποίησης που σκοπό έχει να συρρικνώσει την Ελλάδα.

Αν η συμμετοχή του κάθε συνδυασμού δεν αποτελεί, φιλοδοξία προσώπων(θεμιτή ,αλλά με αποτυχία σε κυβερνητικό θώκο και μάλιστα σε νευραλγικό υπουργείο όπως αυτό της Δημόσιας Τάξης) τότε και δεν κυριαρχεί η υστεροβουλία και το συμφέρον. Ανόμως κυριαρχεί η αγάπη για την πατρίδα, τις κρίσιμες αυτές ώρες , τότε ένα κόμμα, όλοι μαζί, να ενωθούν για το ποθούμενο και την σωτήρια της χώρας