Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

«Βροχή» από σχόλια στον διεθνή τύπο για τα νέα σκληρά μέτραΤα νέα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση απασχολούν τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης.Το βρετανικό Sky News μεταδίδει ότι οι Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα μέτρα για να αποφύγουν την χρεοκοπία.

Ο Ερντογάν βάζει στο κάδρο της έντασης και στην Ελλάδα

Επιμένει η Αγκυρα να βάζει στο κάδρο της έντασης και την Ελλάδα, καθώς ο Ταγίπ Ερντογάν συσχέτισε τις γεωτρήσεις με τη σχεδιαζόμενη για τον Οκτώβριο συνάντηση του ελληνοτουρκικού Ανώτερου Συμβουλίου Συνεργασίας, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα. Την ίδια ώρα υπέγραφε στη Νέα Υόρκη τη συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας με τον Ντερβίς Ερογλου του ψευδοκράτους, ως απάντηση στις κυπριακές εξορύξεις.

Ξέρετε στα πόσο βγαίνει ο υπάλληλος του ΔΝΤ στην σύνταξη;Αυτοί που μας επιβάλουν τα όρια ηλικίας και το κόψιμο των συντάξεων, ξέρετε στα πόσα βγαίνουν στην σύνταξη;Μιλάμε για πλήρη, μειωμένη και ελάχιστο χρόνο υπηρεσίας;

Διαβάστε και κρίνετε;

Πρώτη αναμέτρηση ισραηλινών & τουρκικών F-16 στο "Οικόπεδο 12"

Ισραηλινά και τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έφτασαν σήμερα αρκετά κοντά για τα δεδομένα αεροπορικών επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, σε απόσταση βολής βλήματος AIM-120 AMRAAM που και οι δύο χρησιμοποιούν, περίπου 70 μίλια τα μεν από τα δε, καθώς η μεν τουρκική Αεροπορία συμμετείχε σε ΤASMO στην περιοχή κοντά στην εξέδρα της γεώτρησης (50 μίλια), τα δε ισραηλινά F-16 βρέθηκαν σε απόσταση περίπου 20 μιλίων από αυτή προτατεύοντας τις εργασίες. 'Ηταν η πρώτη φορά που ισραηλινά και τουρκικά αεροσκάφη βρέθηκαν τα μεν στα ραντάρ των δε.