Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Ο λεγόμενος «ΥΠΕΞ» αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία

Αυτούσιο το έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο καταδεικνύει ότι και ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν είναι κάτοχος διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Γενί Ντουζέν.
.
Αφορμή ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του ''υπουργού'' εξωτερικών στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση κατά τη συνάντησή του με μέλη της επιτροπής εξωτερικών, ότι 100.000 περίπου Τ/κ, κυρίως νέοι, είναι κάτοχοι διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας


Σύμφωνα με το έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού ο κ. Οζγκιουργκιούν, ο οποίος - αναφέρεται - είχε υποστηρίξει ότι η «ε/κ διοίκηση» επωφελούμενη του πλεονεκτήματος της ένταξής της στην ΕΕ, «ξεγελά» τους Τ/κ και ειδικά τους νέους, με τα διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι κάτοχος του κυπριακού διαβατηρίου με αριθμό J035297.


Η εφημερίδα αναφέρει ότι στην αυριανή έκδοσή της θα δημοσιεύσει τα ονόματα και των υπόλοιπων «υπουργών» της «κυβέρνησης» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας που κατέχουν διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: