Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ


Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε πως τα γεγονότα που έγιναν στην Κατεχόμενη Κύπρο και περιλάμβαναν προσβολές απέναντι στην Τουρκία, έγιναν από μια ομάδα συνδεδεμένη με τον νότο. Ο Ερντογάν είπε ότι ερεύνησε τις εικόνες λέγοντας “εξέτασα όλες τις φωτογραφίες από εκεί. Δεν μπόρεσα να δω τουρκική σημαία. Δεν θα εκπλαγώ αν από τώρα και μετά φέρουν και τουρκικές σημαίες.





Αυτοί που το έκαναν πρέπει να οδηγηθούνε στην δικαιοσύνη¨.


Ο Ερντογάν είπε πως λίγο πριν είχε μιλήσει “με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της KKTC, και πως αυτοί που πρόσβαλαν την Τουρκία έχουν σχέσεις με το τμήμα στον νότο”.


Ο Ερντογάν τόνισε πως αυτή τη στιγμή που συνεχίζεται η διαδικασία ειρήνευσης, η ομάδα αυτή θέλησε να δυναμιτίσει αυτή τη διαδικασία.


Ο Ερντογάν ανέφερε πως η “Β.Κύπρος θα τηρήσει την αναγκαία στάση έναντι αυτής της ομάδας” και είπε : “Εμείς πράττουμε αυτό που μας αναλογεί. Διότι εμείς εκεί πέρα μια τέτοια προσβολή, μια τέτοια στάση, δεν μπορούμε να την ανεχτούμε.


Το μετέφερα αυτό λίγο πριν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είμαστε υποχρεωμένοι εδώ να τηρήσουμε μια στάση. Ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν αυτά ;


Αυτοί που τα κάνουν πρέπει να πάνε στο δικαστήριο. Δεν πρέπει να προσβάλλουν την Τουρκία με τα πανό.


Είπαμε πως πρέπει να ασκηθούνε τα δέοντα.


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως ¨Ξέρουμε ποιοι βρίσκονται δίπλα τους¨. Ε αφού ξέρετε πράξτε και ανάλογα.


Η Τουρκία που έδωσε στη KKTC την ψυχή της, το αίμα της, τα πάντα της, δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τέτοια προσέγγιση”.
 
http://diolkos.blogspot.com
Η κυβέρνηση εκεί πρέπει να τοποθετηθεί έναντι αυτών των μη δημοκρατικών διαδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: