Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Ο ακραίος εθνικιστής Kemal Kılıçdaroğlu πάει … Θράκη για επίσκεψη! – Του έδωσαν άδεια!

Καθορίστηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος CHP Kemal Kılıçdaroğlu στη Δυτική Θράκη σύμφωνα με την ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα.


Με την επίσκεψη του στην Θράκη ο Kemal Kılıçdaroğlu αποδεικνύει και επιδεικνύει στην ελληνική πολιτική ελίτ ότι η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας δεν γνωρίζει διαχωρισμούς και κομματικά συμφέροντα αλλά διαπνέεται από πνεύμα συνεννόησης και κοινών στόχων που εξυπηρετούν πρωτίστως την μητέρα πατρίδα.


Παράλληλα αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η περιφρόνηση της Τουρκίας και των Τούρκων πολιτικών απέναντι στο ελληνικό κράτος για το οποίο όπως φαίνεται δεν έχουν κανένα σεβασμό πόσο δε για την ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό πολιτικό σύστημα αφού ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης θα επισκεφτεί τους ψευδομουφτίδες και παράνομες κατά την ελληνική δικαιοσύνη και το ελληνικό κράτος οργανώσεις.


Αλήθεια ποια θα ήταν η αντίδραση της τουρκικής κυβέρνησης αν ηγέτης πολιτικού ελληνικού κόμματος συναντιόταν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην Τουρκία με τα μέλη μίας παράνομης κατά το τουρκικό κράτος οργάνωσης.
 
 
Ο Kemal Kılıçdaroğlu θα επισκεφτεί στις 2 Ιουλίου το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, τον μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, τον παράνομο κατά την ελληνική δικαιοσύνη και ελληνικό κράτος σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης, και θα συναντηθεί με κόσμο στην επίσης παράνομη κατά την ελληνική δικαιοσύνη και ελληνικό κράτος οργάνωση «Τουρκική Νεολαία» Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: