Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι , υποκριταί


 Του Γιάννη Αγγελίδη
Η σημερινή κλωτσοπατινάδα στον ΑΝΤ1 ήταν όλα τα λεφτά !!!
Εξυπηρέτησε κόσμο και ντουνιά , ανέβασε την τηλεθέαση στα ύψη καθώς και το prestige της εκπομπής .
Κανείς φυσικά δεν έκανε τον κόπο να αναφερθεί στο γεγονός ότι , ότι συνέβη ήταν «το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου» και μάλιστα ήταν κάτι που βόλεψε πολλούς .
Αναλύσεις επί αναλύσεων για καυτηριασμό του γεγονότος , υποκριτικές αναφορές τύπου : μα να χτυπήσει γυναίκα , λες και αν χτυπούσε άντρα θα ήταν συγχωρητέος , ανακοινώσεις κομμάτων για την κατάπτωση του πολιτικού πολιτισμού , λες και αυτό δεν εξέπεσε προ πολλού από μόνο του και άλλα πολλά .

«Τελικά δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα ».

Για το συγκεκριμένο που έγινε σήμερα παρά τον κλαυθμό και οδυρμό είναι πολλοί , μα πάρα πολλοί οι ευχαριστημένοι .

Και πριν προλάβετε να με κακολογήσετε εξηγούμαι :

1.- ΣΥΡΙΖΑ είναι το θύμα μιάς βάρβαρης επίθεσης από τραμπούκο της ακροδεξιάς και είναι η ζωντανή απόδειξη και μάλιστα live στην tv γιατί δεν πρέπει η Χρυσή Αυγή να συμμετέχει στην πολιτική ζωή του τόπου και φυσικά και στα πάνελ.

2.- ΚΚΕ είναι και αυτό θύμα ως άνω μόνο που αυτό απέδειξε επί πλέον ότι έχει τα κότσια να υπερασπιστεί το ανυπεράσπιστο ΣΥΡΙΖΑ .

3.- Χρυσή Αυγή εδώ το θέμα τους είναι λίγο σύνθετο . Παρ’ όλα αυτά και αυτοί πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από την εξέλιξη διότι

Α) εδώ και μέρες σε όλα τα πάνελ συλλήβδην η αριστερά ( ξεχνώντας φυσικά τα περί πολιτικού πολιτισμού και δημοκρατίας ) περνούσαν γενεές δεκατέσσερις την ΧΑ και δεν είχαν ανταποδώσει τα πυρά .

Β) είχαν αρχίσει τα μεγάλα κανάλια να καλούν εκπροσώπους της ΧΑ στα πάνελ τους , όμως , η ίδια σαν οργάνωση δεν έχει αρκετά στελέχη επιπέδου Κασιδιάρη . για να ανταποκριθούν στις ανάγκες επαρκούς πολιτικής εκπροσώπησης και εγκυμονούσε ο κίνδυνος με την εμφάνιση κάποιων μη επικοινωνιακών τύπων να έχαναν ψηφοφόρους και έτσι με το επεισόδιο κατάφεραν με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια και να δείξουν πυγμή , και να δώσουν δικαιολογία στα ΜΜΕ να μην τους ξανακαλέσουν , και να διαμαρτύρονται για αντιδημοκρατική συμπεριφορά εις βάρος τους .

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΛΑ

Φυσικά και όλα τα υπόλοιπα κόμματα βρήκαν την ευκαιρία να καταδικάσουν το γεγονός δείχνοντας τα δημοκρατικά αντανακλαστικά τους ( ξεχνώντας – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – ότι δεν αντέδρασαν το ίδιο έντονα όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν κάλεσε τον επί κεφαλής της ΧΑ στο συμβούλιο των αρχηγών των εκλεγμένων κομμάτων ) και ανοήτως κατ’ εμέ έδωσαν την ευκαιρία να απεμπλακεί η Χρυσή Αυγή από την τηλεόραση και τον διάλογο και έτσι να κρύψει την ένδυα επιχειρημάτων και θέσεων .

Χάρη έκαναν στην Χρυσή Αυγή που δεν αναγκάστηκε να στείλει bodybuilderάδες και «σφίχτες» σε συζητήσεις που δεν θα αφορούσαν γυμναστική , άρση βαρών , πάλη και αναβολικά .

Και φυσικά ο μεγάλος ωφελημένος είναι ο ΑΝΤ1 που ανέβασε την τηλεθέαση του στα ύψη και υποκριτικά στο τέλος ζητούσε από τους τηλεθεατές συγγνώμη ενώ αν ήθελε να πράξει το αυτονόητο ο δημοσιογράφος θα έσπευδε εξ αρχής να προστατεύσει από τις φραστικές επιθέσεις των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ τον ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ του εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής . Το άφησε όμως με την κρυφή ελπίδα να γίνει κάποιο επεισόδιο και να αποκομίσει τα κέρδη της τηλεθέασης .

Για όλα τα παραπάνω και ο τίτλος :

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι , υποκριταί





                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: