Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Βρώμικος πόλεμος κατά Σαμαρά με την έκτη δόση


Τα ρεπορτάζ μάλιστα από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι ματαιώνεται το προγραμματισμένο για την Παρασκευή Eurogroup στο οποίο θα συζητούνταν η εκταμίευση.Τα ρεπορτάζ μάλιστα από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι ματαιώνεται το προγραμματισμένο για την Παρασκευή Eurogroup στο οποίο θα συζητούνταν η εκταμίευση.


Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει χοντρό θέμα αφού αν ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράψει τώρα αυτό που ζητάνε, αμέσως μετά θα έλθουν κι άλλες απαιτήσεις από τις Βρυξέλλες.


Οι εταίροι - πιστωτές είναι προφανές ότι το κάνουν για να σπάσουν τον τσαμπουκά του Σαμαρά καθώς οι άλλοι δύο πρόθυμοι, ο Παπανδρέου και ο Καρατζαφέρης , έχουν δεχτεί ανεπιφύλακτα να υπογράψουν! Άσε που η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου ορίζει ρητά την εκταμίευση της έκτης δόσης χωρίς κανένα πρόσθετο όρο.Λύσσαξαν τα σκύβαλα του ΠΑΣΟΚ από το Mega και τα άλλα ραδιοκάναλα της ντροπής κατά Σαμαρά μεταδίδοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η έκτη δόση δεν θα εκταμιευθεί αν δεν υπογράψει ο πρόεδρος της ΝΔ έγγραφες διαβεβαιώσεις που απαιτεί κυρίως ο φιλότουρκος Ρεν και όχι η ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: