Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΝΑΩ ΜΑΜΑ , ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΑΜΑ

Ξύπνησα μ' έναν κόμπο στο λαιμό .
Η τελευταία εικόνα που είδα πριν κοιμηθώ χτες το βράδυ κλείνοντας τα ρολά ήταν μια οικογένεια , πατέρας , μάνα και ένα παιδί να ψάχνουν στα σκουπίδια .Άκουσαν τον θόρυβο , γύρισαν κατά πάνω να κοιτάξουν φοβισμένοι και κρύφτηκα πίσω από τις κουρτίνες γιατί ντράπηκα .Νόμιζα θα με δουν πίσω απ' τις γρίλιες .

Ντράπηκα γιατί μένω σε σπίτι , γιατί έχω ρεύμα , ένα πιάτο φαί , γιατί έχω μια δουλειά , γιατί παίρνω έναν μισθό , ντράπηκα γιατί ζω ( όπως μίζερα με κάναν να ζω ) .

Ντράπηκα γιατί έγινα ένα φοβισμένο ανθρωπάκι .

Ντράπηκα γιατί επιτρέπω να φτάσουν συνάνθρωποι μου να ψάχνουν στα σκουπίδια για να ζήσουν .

Ντράπηκα γιατί ένα σωρό κόσμος υποφέρει κι αντί να κυματίζουν οι σημαίες μεσίστιες , κινούμαστε σαν να μη συμβαίνει τίποτα .

Ντράπηκα γιατί επιτρέπω στους διαχρονικούς νεκροθάφτες των ονείρων μας ( αναφέρομαι σε αρκετούς πολιτικούς και πλείστους όσους δημοσιογράφους μας φλόμωναν στο ψέμα) σήμερα να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον λαό .

Ντράπηκα γιατί τα παιδιά μας συνειδητά τα αφήνουμε αμόρφωτα , κάτι χωρίς βιβλία , κάτι η αποβλάκωση της τηλεόρασης , κάτι με καθηγητές που πλέον με το έτσι θέλω από λειτουργούς τους κατάντησαν δημόσιους υπαλλήλους , κάτι με επιτροπές που εγκρίνουν βιβλία τύπου “συνωστισμός στη Σμύρνη” , κάτι με τα φραγγολεβαντίνικα στις διαφημίσεις .

Έξω ο σταυρός απ' τη σημαία , έξω οι εικόνες απ' τα σχολεία .

Κάτω οι παρελάσεις .

Ότι το Εθνικό ενοχλεί .

Παλικάρια πέθαναν για αυτήν την Πατρίδα και άλλοι είναι έτοιμοι να την ξεπουλήσουν σε (α)τιμή ευκαιρίας .

Παλικάρια είναι έτοιμα να πεθάνουν αν χρειαστεί και αυτοί το μυαλό ( ακόμα και τώρα ) στο πλιάτσικο .

Παράλληλα δίνουμε τα πάρκα και τις πλατείες για να προσευχηθούν οι μουσουλμάνοι .

Αλλά στα Ελληνικά σχολειά πια η προσευχή δεν υπάρχει .

Και δεν θα ρίξω νερό στο μύλο των ψευτοπροοδευτικών , σαφώς και οι αλλόθρησκοι θα πρέπει να έχουν κάποιους χώρους λατρείας .

Αλλά άλλο αυτό που θα πρέπει να είναι οργανωμένο και άλλο να φτάνουμε να έχουμε παραθρησκευτική μουσουλμανική αστυνομία που κυνηγά και απειλεί ομόθρησκους της που δεν θέλουν να ακολουθήσουν τα πρότυπα τους .

Άλλο το δικαίωμα τους στην πίστη τους και άλλο να προσπαθούν με την βοήθεια και ντόπιων ψευτοκουλτουριάριδων “προοδευτικών” να αλλοιώσουν την Εθνική και Θρησκευτική μας ταυτότητα .

Σε μια κατ' εξοχήν μουσουλμανική χώρα όπως είναι η Σαουδική Αραβία το σήμα κατατεθέν της είναι : Saudi Arabia love it or live it .

Που σημαίνει Σαουδική Αραβία αγάπα την ή φύγε .

Αναλύσεις επί αναλύσεων .

Συζητήσεις επί συζητήσεων .

Βαρύγδουπες δηλώσεις από πολιτικούς , δημοσιογράφους , συνδικαλιστές και ληστές γενικώς .
Και συ φάε σκατά λαέ ( κατά Χάρρυ Κλυνν ) .

Κι ο κόμπος επιμένει , εκεί βασανιστικά στο λαιμό μου , γιατί στο διπλανό μου διαμέρισμα μένει ένα ζευγάρι ηθοποιοί άνεργοι και οι δύο και στο παραδίπλα μια άνεργη μάνα με ανήλικο παιδί , και ο φίλος μου ο Κώστας άνεργος είναι με ένα κοριτσάκι ενός έτους και η κόρη μου δουλεύει κάπου όπου όμως αν θέλει να μείνει ξεχνάει ( συμπτωματικά ) τα ένσημα και οι άστεγοι στις πόλεις πληθαίνουν , το ίδιο και οι άνεργοι , και και ...

Και εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω κανέναν τους και τους αγαπάω ρε γαμώ το , τους νοιάζομαι , όλους , αλλά ...

Άει χάσου μυρμηγκάκι ...( αθάνατε Λαζόπουλε ) .

Αυτό μας κάνανε .

Μυρμιγκάκια .

Γι΄αυτό πονάω Μάνα Ελλάδα

Γι' αυτό φοβάμαι .                                             ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΝΩΣΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: